BBO Discussion Forums: Jak umite branit? - BBO Discussion Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Jak umite branit? co zahrajes ve tretim zdvihu a proc?

#1 User is offline   fraba 

• PipPipPip
  • Group: Full Members

Posted 2006-May-12, 08:11

Scoring: IMP

1.zdvih: trA-5-3-4
2.zdvih: trK-6-sr2-Q

E  S  W  N
3 3 4 ktr. 
pas 4 pas...

Co zahrajete do tretiho zdvihu a proc....??? Markujete jak je v cechach zvykem mala pozitivni a sudy pocet, lisky, Lavinthal
0

#2 User is offline   misanek 

• PipPip
  • Group: Members

Posted 2006-May-14, 14:14

srdcovy eso ma nejspis jih a spolu s nim taky tuhy piky. jedina sance na porazeni se mi zda (cumel jsem do toho docela dlouho), ze ma partner xxx - xx - KQxxxxx - x. kdyz zahraju trefovou devitku, tak ho snad napadne, ze nema kousnout a ma zahodit srdci (on tu obranu takhle naplanoval).ale teda nezahraju to tak, protoze mi hodil srdcovou dvojku jako lisku, ale protoze jinak to stejne asi neporazim
0

#3 User is offline   fraba 

• PipPipPip

Posted 2006-June-09, 06:19

Kdyz to tak zahrajes, porazis to. Byl to problem v Bridge Worldu. Partner ma skutecne to co jsi napsal, ale markuje ti pocet srdci nikoliv preferenci, coz by spravny obranar mel precist. Vtip je v tom, ze nemuzes hrat srdce, protoze HH si zbytek srdci muze odhodit na A a donutit partnera snapnout tref, ktery presnapne a zahraje A a pik. Vymyslels to dobre...Me to nenapadlo ;)
0

#4 User is offline   fraba 

• PipPipPip

Posted 2006-June-09, 06:20

Kdyz to tak zahrajes, porazis to. Byl to problem v Bridge Worldu. Partner ma skutecne to co jsi napsal, ale markuje ti pocet srdci nikoliv preferenci, coz by spravny obranar mel precist. Vtip je v tom, ze nemuzes hrat srdce, protoze HH si zbytek srdci muze odhodit na A a donutit partnera snapnout tref, ktery presnapne a zahraje A a pik. Vymyslels to dobre...Me to nenapadlo ;). Jinak shodil dvojku...to je suda, ne liska...
0

#5 User is offline   misanek 

• PipPip
  • Group: Members

Posted 2006-June-09, 11:05

ja tomu vsemu rikam lisky:) licha liska suda liska vsechno liska
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users