BBO Discussion Forums: Ti juniori hrozne blokuji - BBO Discussion Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ti juniori hrozne blokuji

#1 User is offline   fraba 

• PipPipPip
  • Group: Full Members

Posted 2006-April-27, 06:00

Scoring: IMP

Drazba od Westu prijde: 1 - 2 - 3 - ?? Jste na rade, proti vam sedi opravdovi juniori (dva velmi mladi holandani, nicmene jejich technika nic moc, jak jste zjistili z predchozich rozdani) Rozdani je z dorosteneckeho klani ve Frankfurtu.
0

#2 User is offline   coyot 

• PipPipPipPip

Posted 2006-April-27, 15:39

Tak premyslim, jestli partner z mych 4 bude schopen odvodit srdcovy fit a pikovou kratkost :) - cekam, ze LHO jeste rekne 4 a ja pak reknu 5 - a chci, aby partner vedel, ze ty trefy mam fakt hezky...

I kdyz, opacna moznost, rict nejdriv 4 a pak 5 ukazuje neco podobneho... ale preci jen mi ta prvni varianta prijde silnejsi - a ja chci udelat lehky slamovy pokus :o.
0

#3 User is offline   misanek 

• PipPip
  • Group: Members

Posted 2006-April-28, 00:14

4 jsou asi normalni hlaska akorat buhvi jak pujde drazba dal (taky jsem to rozdani hral). ted si navic asi partner ze sveho 3-4 listu pikoveho dokaze spocitat, ze jich moc nemas. otazka je co hrat, protoze do srdci mas moc malo trumfu, souperi te hned zkratej a kdovi jak to bude dal. nejradsi bych hral 5-6, v nejhorsim 4. a pokud ma partner xxxx - AKxxx - Kx - Kx, tak asi bude vedet co a jak a 6 neminem
0

#4 User is offline   Miron 

• PipPipPipPip

Posted 2006-April-28, 01:46

Jeste tu je moznost, dat kontra a pres 4 rict 5. Kontra v tomto sledu sice muze byt bez fitu, ale po 5 uz musim mit fit (nejsem magor, ne? Bych jinak rekl 4).
A taky to hezky popisuje list.
0

#5 User is offline   fraba 

• PipPipPip

Posted 2006-May-12, 08:22

Mladi...Pichot a spol hrali na obou stolech 4, Stari...Cicam a spol hrali na obou stolech 6. Michal se blysknul peknou bezpecnou sehravkou....sam vam ji jiste popise, ale tratili na tom 1IMP....zisk mohl byt velky, kdyby trumfy byly skutecne 4-1

0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users